Kaartverkoop

Waar kan ik tickets kopen?

Dat hangt ervan af naar welke voorstelling je wilt!

Voor Beleef Broadway in Hertme!, het Afrikafestival en Halloween kan je online via deze site een kaartje kopen. Maar voor deze voorstellingen zijn er nog meer manieren om aan een kaartje te komen. Hieronder alle mogelijkheden op een rijtje:

 1. Bij het openluchttheater zelf, op de dag van de voorstelling;
 2. Voorverkoop via onze website, met behulp van onze partners van YourTicketProvider
 3. Bij verschillende voorverkoopadressen. Welke adressen? Dat hangt af van de voorstelling die je wilt bezoeken. 
 4. Alle info over tickets voor Beleef de Broadway in Hertme!
  Alle info over tickets voor het Afrikafestival

  Alle info over tickets voor Halloween (vanaf medio september)

Kaarten voor Metropool Open Air worden via Poppodium Metropool verkocht. Klik hier voor alle ticketinfo van Metropool. 

 

Instructie e-tickets kopen (eigen) evenement Openluchttheater Hertme.

LET OP: op deze website (www.openluchttheathertme.nl) kunnen kaarten worden gekocht voor evenementen georganiseerd door het Openluchttheater Hertme. Evenementen georganiseerd door derden (bijvoorbeeld Metropool OpenAir) worden niet op deze website verkocht maar op de website van de organisator.

 • 1. Ga naar het ticketscherm en klik op het evenement waar u naar toe wilt. (http://openluchttheaterhertme.nl/programma/tickets-bestellen.html)
 • 2. Onderaan het ticketscherm ziet u het product of de producten. Selecteer hier hoeveel kaarten van elk product u wilt kopen. Het totaal bedrag verschijnt onderaan het scherm, hier kunnen nog servicekosten voor worden gerekend. Vervolgens klikt u op de knop "volgende" onderaan het ticketscherm.
 • 3. Vul uw gegevens in en klik wederom op de knop "volgende".
 • 4. U krijgt nu een overzichtsscherm met de kosten (exclusief service kosten). Hier kunt u eventueel nog een extra verzekering afsluiten indien u door bepaalde omstandigheden verhinderd wordt (lees hiervoor de voorwaarden), dit is uiteraard optioneel. Als u naar onder scrolt vindt u de voorwaarden. Indien u deze accepteert vinkt u het vakje aan en klikt u op de knop "Volgende".
 • 5. Selecteer uw betalingsmethode door het rondje voor de betalingsmethode aan te vinken. Voor het normale internetbankieren wordt hier in Nederland iDeal voor gebruikt. Klik op "Betaal".
 • 6. Selecteer uw bank en klik op de knop "Betaal". U wordt nu naar uw bankomgeving geleidt. Volg hier de aanwijzingen van uw bank.
 • 7. U ontvangt uw tickets op uw e-mailadres die u hebt ingevuld tijdens het bestelproces (check ook uw spamfolder!). Indien u uw tickets niet ontvangen (soms duurt dit even) heeft is er iets misgegaan tijdens het boeken van uw ticket, controleer dit door te verifiëren bij uw bank of u al wel betaald heeft.
 • 8. Print uw ticket(s) uit en neem deze mee naar het evenement. Alleen de barcode en de tekst op het ticket zijn van belang (indien u wenst geen afbeeldingen te printen).