Veelgestelde vragen

De onderstaande vragen gelden in zijn algemeenheid voor evenementen op het Openluchttheater Hertme. Soms kan het zo zijn dat een specifiek evenement andere regels hanteert.

Zijn er stoelen of banken beschikbaar?
Op het theater zijn er (houten) banken zonder rugleuning.

Mag ik een kussentje meenemen?
Ja, dat mag. 

Krijg ik een plaats(nummer) toegewezen?
Nee, u krijgt geen plaats tenzij het desbetreffende evenement dit aangeeft

Er is iets misgegaan met het bestellen van mijn tickets, wat moet ik doen?
Als u uw tickets niet spoedig ontvangt in uw inbox na het bestellen van uw kaarten, kan het zijn dat ze in de ongewenste e-mail of spam box terecht zijn gekomen. Indien u ze daar ook niet heeft ontvangen kan het zijn dat de u de betaling niet helemaal heeft afgerond, of dat u per ongeluk uw e-mailadres verkeerd heeft ingevuld.

Voor problemen kunt u contact op nemen met YourTicketProvider, zij verzorgen de ticket-service. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: +31 (0)30 2040258 of stuur een bericht via whatsapp naar: +31 (0)616396695 (op werkdagen tussen 9 en 5).

Is het Openluchttheater rolstoeltoegankelijk?
Ja, het theater is rolstoeltoegankelijk. Het aantal rolstoelplaatsen is afhankelijk per evenement.

Zijn er invalidentoiletten?
Ja, Er zijn speciale invalidentoiletten in 'het Theaterhoes' dat op het terrein ligt. 

Mag mijn huisdier mee op het terrein?
Nee, er worden geen huisdieren toegelaten tijdens een evenement. 

Mag ik een paraplu mee op het terrein?
Het is NIET toegestaan een paraplu mee te nemen tijdens een evenement van het Openluchttheater. Paraplu's bederven het zicht van uw medebezoeker, daarbij kunnen ze ook gevaarlijk zijn.

Is het Openluchttheater overdekt?
Een deel van het Openluchttheater is overdekt, het grootste deel is echter niet overdekt. 

Zijn er kluisjes aanwezig op het terrein?
Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Is het toegestaan om eigen consumpties mee te nemen?
Ja, het is toegestaan uw eigen consumpties mee te nemen. Het wordt wel gewaardeerd wanneer u uw afval na consumptie in de daarvoor bestemde prullenbakken gooit.

Is het toegestaan om opnames te maken tijdens het evenement?
Het is verboden om foto's, video's of andere opnamen te maken van optredens tijdens het evenement, tenzij anders is overeengekomen. Er kunnen wel opnames van u worden gemaakt die voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt.

Hoe kan ik betalen op het terrein?
Dit verschilt per evenement: bij de meeste evenementen is het mogelijk om consumptiebonnen te kopen door middel van een pinbetaling of door middel van contant geld. Er zijn echter evenementen waarbij er bij verschillende eet- en drink stands met contant geld moet worden betaald. Het is dus raadzaam om contant geld op zak te hebben. Bij deze evenementen kan meestal wel geld gepind worden.

Wat is het exacte adres van het Openluchttheater?
Openluchttheater Hertme. Hertmerweg 31, 7626 LV Hertme.

Kan ik mijn auto parkeren bij het Openluchttheater Hertme?
Er wordt altijd gezorgd voor parkeergelegenheid tegen een vergoeding. Meestal gebeurt dit op de weilanden om Hertme heen om het dorp te ontlasten.

Is het Openluchttheater te bereiken met het openbaar vervoer?
Normaliter is het Openluchttheater op alle dagen, behalve op zondag, te bereiken met de buurtbus vanaf station Borne. Deze rijdt 1x per uur tot ongeveer 19.00 (zie: https://www.buurtbusweerselo.nl). Station Borne ligt op 3km afstand (40 min lopen), op dit station zijn ook beperkt OV-fietsen beschikbaar. 

Zie voor reisadvies ook: www.9292.nl

NB met het Afrikafestival worden op zaterdag maar óók op zondag extra buurtbussen ingezet, zie hiervoor www.afrikafestivalhertme.nl.